Εξοπλισμός

Η μέθοδος εκτύπωσης που χρησιμοποιούμε ανήκει στη νεώτερη γενιά των Uv  εκτυπωτών.

Εκτύπωση σε σταθερό τραπέζι, με ωφέλιμη διάσταση εκτύπωσης 250cm X 120cm Χ 10cm. (πλάτος x μήκος x ύψος).  Με το σταθερό τραπέζι, μπορούμε να φορτώσουμε πολύ βαρύτερα υλικά, σε σχέση με οποιοδήποτε μηχάνημα που προωθεί το υλικό με ιμάντα κίνησης.

 

 

Οι κεφαλές ειναι ιδιαίτερα λεπτόκοκκες, μόλις 14pl και η ανάλυση φθάνει εως τα 1440 dpi προσφέροντας φωτογραφικό αποτέλεσμα & υψηλή ανάλυση στις εκτυπώσεις.

Το κυριότερο πλεονέκτημα του PP-2512 UV ειναι η δυνατότητά του να εκτυπώνει σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία επίπεδων υλικών όπως:

KAPPA boards, FOAMBOARDS, ΞΥΛΟ, ΤΖΑΜΙ, ΜΑΡΜΑΡΟ, ΠΛΑΚΑΚΙ, ΜΟΥΣΑΜΑ, ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΔΕΡΜΑ, ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ, ΠΕΤΡΑ, PLEXIGLASS, PVC, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ, ΥΦΑΣΜΑΤΑ, ΧΑΡΤΙ, ΧΑΡΤΟΝΙ, κ.α.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΜΕΛΑΝΗΣ

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διαχείριση του λευκού, γίνεται με 6 διαφορετικούς τρόπους δίνοντας στο χειριστή την δυνατότητα να υλοποιήσει ακόμη περισσότερες εφαρμογές, τυπώνοντας τη λευκή μελάνη με τους κάτωθι τρόπους:

  1. ως χρώμα βάσης (basecolor), δηλαδή τυπώνει κάτω απ’ όλη την επιφάνεια της εκτύπωσης, λευκή μελάνη,
  1. ως πλακάτο χρώμα (overcoatcolor), δηλαδή τυπώνει πάνω απ’ όλη την επιφάνεια της εκτύπωσης, λευκή μελάνη,
  1. ως χρώμα γεμίσματος (Fillcolor), δηλαδή όπου δεν υπάρχει 100% CMYK, τυπώνει λευκό,
  1. ως spot color, δηλαδή όπου εμείς θέλουμε μέσα στο σχέδιό μας,
  1. ως underspot color, δηλαδή τυπώνει λευκή μελάνη μόνο κάτω από όπου υπάρχει χρώμα και λειτουργεί συγχρόνως και το spot color,
  1. ως Overspot color, δηλαδή τυπώνει λευκή μελάνη μόνο πάνω από όπου υπάρχει χρώμα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ με την νέα τεχνολογία UV είναι η απεικόνιση ψηφιακών εικόνων σε μία επιφάνεια με φωτογραφικη ποιότητα.

Είναι πολύ σημαντικό εδώ να επισημάνουμε ότι έχει μεγάλη σημασία η ποιότητα εκτύπωσης καθώς τα θέματα είναι ορατά από πολύ κοντά. Για αυτό τον λόγο, η εκτύπωση γίνεται σε πολύ υψηλή ανάλυση έως και 1440 dpi.