Εκτύπωση σε Γυαλί

Η ψηφιακή εκτύπωση σε γυαλί έχει ολοένα και περισσότερη ζήτηση σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε σύγχρονο έργο.

Η πολύχρονη πείρα μας στον χώρο των υαλοπινάκων,  οι συνεχείς αναζητήσεις νέων σχεδίων, μοτίβων και χρωμάτων πάνω σε γυάλινες επιφάνειες και με τη νέα μεθόδο ψηφιακής εκτύπωσης UV που διαθέτουμε, η εταιρεία μας  έχει καταφέρει να έχει στην διάθεση της, λύσεις στην εκτύπωση γυαλιού με άπειρες εφαρμογές στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων με σκοπό να δώσει τις δυνατότητες στον σύγχρονο διακοσμητή,  κατασκευαστή αλλά και ιδιώτη να έχει το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η εκτύπωση σε γυαλί αποδίδετε με φωτογραφική ποιότητα και έχει εφαρμογές ως οικιακός εξοπλισμός αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους:

  1. Πορτάκια με πλαίσια αλουμινίου ή ξύλου (κουζίνας, μπάνιου,ντουλάπας κ.α.)
  1. Εσωτερικές πόρτες με γυαλί
  1. Πλάτη κουζίνας
  1. Καμπίνες μπάνιου
  1. Κρυστάλλινες πόρτες ασφαλείας
  1. Διαχωριστικά χώρου
  1. Γραφεία
  1. Γυάλινη οροφή
  1. Τραπέζια
  1. Επένδυση σε εσωτερικές κολώνες / τοίχους
  1. Γυάλινα σουβέρ
  1. Φωτιζόμενοι πίνακες
  1. Καθρέφτες

και πολλές ακόμη εφαρμογές …με μόνο περιορισμό…τη φαντασία σας !

Κατεβάστε τον ψηφιακό μας κατάλογο

Το κόστος της ψηφιακής εκτύπωσης είναι ανάλογο με την απαιτούμενη ανάλυση (dpi) του κάθε έργου ξεχωριστά, τις διαστάσεις του και τέλος την χρήση του λευκού μελανιού.

Επιλέξτε το θέμα της εκτύπωσης…

Δυνατότητα εκτύπωσης, οποιασδήποτε δική σας φωτογραφία ή αρχείο ή μπορείτε να επιλέξετε από ιστοσελίδες με φωτογραφικό υλικό (π.χ. www.shutterstock.com, www.istockphoto.com) σημειώστε τον κωδικό που αναγράφετε στην φωτογραφία που επιλέξατε και στείλτε το μας στο:
info@lastampa.com.gr