Εκτύπωση σε Επιφάνειες

Ο σύγχρονος εξοπλισμός, μας δίνει τη δυνατότητα απευθείας εκτύπωσης σε πλακίδια μπάνιου, χαρτί ταπετσαρίας, μουσαμά και βινύλιο. Έτσι, έχετε την ευκαιρία να διαμορφώσετε το χώρο σας με το δικό σας ιδιαίτερο στυλ.

Διακοσμήστε το χώρο σας με τις πιο όμορφες φωτογραφίες σας!!!

Ο σύγχρονος εξοπλισμός, μας δίνει τη δυνατότητα απευθείας εκτύπωσης σε επίπεδες επιφάνειες, έτσι, έχετε την ευκαιρία να διαμορφώσετε το χώρο σας με το δικό σας ιδιαίτερο στυλ.

Γραμμικά σχέδια ή παραστάσεις σε όλη την επιφάνεια του τοίχου ή decor παράσταση  σε συγκεκριμένες διαστάσεις. Συνδυάστε μια φωτογραφία στις πόρτες του επίπλου με τα πλακάκια στον τοίχο. Η συνύπαρξη όμοιων ή ακόμα και ανόμοιων, με τέτοιο τρόπο, ώστε το ένα να συμπληρώνει και να ενισχύει το άλλο. Οι ιδέες είναι πραγματικά ανεξάντλητες, το αποτέλεσμα αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακό, και όλα αυτά σε πραγματικά προσιτή τιμή!

Κατεβάστε τον ψηφιακό μας κατάλογο

Το κόστος της ψηφιακής εκτύπωσης είναι ανάλογο με την απαιτούμενη ανάλυση (dpi) του κάθε έργου ξεχωριστά, τις διαστάσεις του και τέλος την χρήση του λευκού μελανιού.

Επιλέξτε το θέμα της εκτύπωσης…

Δυνατότητα εκτύπωσης, οποιασδήποτε δική σας φωτογραφία ή αρχείο ή μπορείτε να επιλέξετε από ιστοσελίδες με φωτογραφικό υλικό (π.χ. www.shutterstock.com, www.istockphoto.com) σημειώστε τον κωδικό που αναγράφετε στην φωτογραφία που επιλέξατε και στείλτε το μας στο:
info@lastampa.com.gr